harde slijtvaste en corrosievaste anti kleef lagen en materiaalonderzoek

wmv ItalianoWMV Niederlande
De harde scheurvrije WMV Lunac lagen bieden hoge corrosiebescherming, uitstekende antikleef eigenschappen en hoge slijtvastheden. Lunac lagen zijn ontworpen voor zwaarbelaste machines en modificeerbaar naar behoefte. Lunac 1 wordt meestal toegepast op kunststof en voedselverwerkende machines vanwege de anti-kleef werking, terwijl de hardste semikeramische Lunac2+ variant (Hv eff. 2100) meestal toegepast wordt op delen met slijtage- en koudlasproblemen. De unieke WMV voorbehandeling is in staat een totale hechting op te leveren van de lagen.

corrosievaste en anti kleef coating voor spuitgiet en extrusie delen

Lunac 1, corrosievast anti-kleef metalloglas

Eén van de meest effectieve industriële corrosievaste anti-kleeflagen. Volledig dicht en hoogglanzend. Meestal toegepast op voedsel- en kunststof verwerkende delen. anti-vervuiling en verbetering lossing en doorstroming.

keramische corrosievaste coating voor hydraulische cilinders

Lunac 2+, corrosie- en slijtvast semi-keramiek

Unieke legering / keramiek deklaag. De gecombineerde corrosie-, slijtage-, fretting- en koudlasresistentie is uitzonderlijk voor een dergelijke harde porievrije laag. Hydraulische stangen, assen en zwaarbelaste machinedelen.

taaie en slijtvaste coating voor hydraulische cilinders

Technisch hardnikkel

Dit proces biedt maatcorrectiemoge-lijkheden en hoge corrosiebescherming
door microfouten in het (staal) oppervlak te 'repareren'. Stootbelasting vervormt doorgaans alleen de coating door de goede binding en taaiheid. Maatveranderingen en Lunac 2+duplo.


Materiaalkundig- en tribologisch onderzoek

Het WMV laboratorium voor tribologie en materiaalonderzoek kan bogen op de gunstige combinatie met de proces-afdeling en de 27 jaar praktische ervaring met machineproblemen. kwali-teitscontrole en klantenondersteuning.