WMV
Vacatures bij WMVWMV b.v. te Rijssen is een dynamisch en innovatief galvanotechnisch bedrijf, gecombineerd met een materiaalkundig laboratorium. Door wetenschappelijk onderzoek heeft WMV nieuwe hoogwaardige deklagen voor m.n. machineonderdelen en gereedschappen ontwikkeld. Reeds meer dan 30 jaar voorziet WMV daarmee klanten van maatwerkoplossingen. Het toepassingsgebied van deze deklagen is bijzonder breed en varieert van b.v. matrijzen voor ooglensimplantaten tot sluisdeuren, of van hydraulische (offshore) kranen tot extrusieschroeven. De organisatie is internationaal georiënteerd. Binnen het bedrijf heerst een collegiale sfeer. Vanwege de recentelijke groei zijn wij op zoek naar een betrokken en gedreven:

 

 

1- breed georiënteerde galvaniseur/technisch medewerker

tot 38,5 u p/w – mbo niveau

Zoekt u afwisseling en heeft u ervaring met machines in de vorm van fabricage of onderhoud en beschikt u over voldoende
technisch inzicht en handigheid
, dan nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek. Mensen die van techniek houden kunnen zich, door de grote verscheidenheid aan aangeboden machines en toe te passen behandelingstrajecten, in deze technische vacature flink ontwikkelen. Ook galvanotechnici met een goed technisch inzicht nodigen wij graag uit voor een gesprek.


Vanwege de sterke nadruk op de machinebouw hebben de werkzaamheden op de productieafdeling van de firma WMV vooral betrekking op het vervaardigen van uiteenlopende hulpstukken (doorgaans te vervaardigen d.m.v. draaien, zagen, (kunststof) lassen of frezen) en het uitvoeren van de speciale (grotendeels galvanotechnische) badprocessen. Deze hulpstukken maken de bijzondere bekledingen naar specificatie van onze klanten mogelijk. Ook precisie(slijp)nabewerkingen en polijsten vormen een onderdeel van deze functie. Vooral de speciale bekledingstechniek kan alleen binnen de firma geleerd worden. Handigheid en goed technisch inzicht vormen daarmee de belangrijkste gevraagde competenties.

Zowel full-time als part-time werken is mogelijk als technisch medewerker.

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan voor 10 april 2015 een mail met jouw CV en motivatiebrief naar: personeelszaken@wmv.nl t.a.v. dhr. van der Sluis.  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.